Supersaftig skokolade kake med karamell og sjokolade og mocca krem, med sjokolade lokk

Ingredienser

Kake
4 egg
4 1/2 dl sukker
250 gram smeltet bremykt
8 dl hvetemel
2 ss bakepulver
3 ss kakao
3 ss flytende karamellsaus
2 1/2 dl melk
Glasur
250 gram smeltet bremykt
5 ss kaffe
150 g mørk sjokolade
150 gram hvit sjokolade
400 g melis
1 vanilje stang (frø)
1 dl mørk karamellsaus
100 gram sjokolade til lokk - smeltes over vann bad

Fremgangsmåte

Kake
Pisk egg og sukker hvitt
Bland inn nedkjølt smeltet smør
Bland det tørre og det våte vekselvis
Og rør glatt.
Taes i 28 cm springform (smurt)
160 grader 35-50 minutter
Avkjøl på rist
Glasur
Smelt smør
Rør inn kaffe og karamellsaus
La sjokoladen smelte oppi
Visp inn vanilje og melis til glatt konsistens
Når kaken er avkjølt så helles den smeltede sjokoladen på toppen å bres uttover som ett lokk, bruk sprøyte pose å fordel krem i fine topper nyyyyt

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!