Dette er en voksen sjokoladekake som kan lages både uten gluten og melkeprodukter, fordi den er basert på mye sjokolade og egg. Sukkermengden kan også begrenses noe, om man ønsker det!
3 egg
150 g sukker
70 g glutenfritt mel
80 g bakekakao
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g planteolje eller smeltet bremykt
en dæsj kaffe /espresso
1) Pisk eggedosis av egg og sukker
2) Pisk i smør/olje
3) Bland det tørre og ha dette i røren
4) Juster med kaffe - glutenfritt mel suger til seg ulik mengde væske avhengig av hva det er laget av, så her er det viktig å kunne være litt fleksibel.
Stekes ca. 25 minutter på 170 grader.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!