Saftig og nydelig sjokoladekake med kefir & ganach samt salt karamell

Ingredienser

5 egg
1 bx sæterrømme
4 dl vann
450 gr bremykt
8 ss kakao
9,5 dl hvetemel
5,5 dl sukker
2 ts natron
2 ts b pulver
2 ts v sukker
vaniljekrem
salt karamell
ganach

Fremgangsmåte

Smelt smør & bland godt sammen med kakao.
Tilsett så vann & gi et lett oppkok.
Ta deretter natron, mel, v.sukker, b.pulver & sukker og bland dette godt.
Ha så i rømme,bland godt. Bland deretter i 1 og 1 egg.
Tilsett så vann, smør/kakao blandingen.
Stekes i runde former.
175` ca 1,5 t.
Vaniljekrem,sjokolade ganach & salt karamell som fyll.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!