Verdens beste kald skjokoladekake, du blir ikke lei av den!

Ingredienser

250 g mørk sjokolade
175 g Steke og Bake Bremykt
100 g melis
4 egg
250 ml kremfløte
Nøtter/Pistachio som du føler for
3 gelatinplater

Fremgangsmåte

1) Smelt sjokolade med smør i mikrobølgeovn, vente til det blir litt avkjølt
2) Tilsett melis og eggeplommer
3) Tilsett deretter kremfløte, smeltet gelatinplatene og en håndfull nøtter/pistachio skåret i små biter
4) Til slutt, tilsett piskede eggehviter
5) Bruk bakepapir for å dekke en avlang form (brødform f.eks.), formen skal være frossen før du heler opp i deigen
6) La det stå i kjøleskapet hele natten
7) Strø med valnøttbiter/pistachiobiter før servering!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!