Nydelig og saftig kokoskake

Ingredienser

BUNN:
3 egg
4 1/2 dl sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
4 ss kakao
225 g Bremyk
2 dl kokende vann
5 dl hvetemel
KOKOSKREM:
225 g Bremyk
4 dl melis
2 egg
200 g kokos
PYNT:
200 g lys melkesjokolade
1/2 ss nøytral olje

Fremgangsmåte

Visp egg og sukker til en tykk eggedosis. Ha i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og kakao.
Ha Bremykt og vannet i en kasserolle og kok opp. Avkjøl litt før det tilsettes i røren
Helles over i stor form eller to små og stekes på 175 grader i ca 25 minutter, avkjøl kaken i førmen, og sett den deretter i fryseren i 30 minutter.
Kokosfyll:
Smelt Bremyk , rør inn melis, kokos og egg. Smør kokoskremen på den godt avkjølte kakebunnen. Sett kaken kaldt mens du lager glasuren.
3. Ha sjokoladen og oljen i kasserolle og smelt, smør over kokoskremen. Pynt etter eget ønske.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!