Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

3 kopper sukker
3 egg
3 ts vaniljesukker
3 spiseskjeer kakao
4 kopper hvetemel
3 ts bakepulver
225 gr smeltet smør
1 1/2 kopp melk
Glasur
300 gr melis
100 gr smør
1 1/2 spiseskje kakao
2 ts vaniljesukker
3 spiseskjeer 'kokt' kaffe

Fremgangsmåte

Pisk sukker og egg til fluffy eggedosis
Tilsett deretter de tørre ingrediensene, smeltet smør (ca 50 gr kan byttes mot olje i stedet) og melk. (Jeg bruker h-melk)
Stekes nederst i ovnen i 25-30 min.
Bland alle ingrediensene til glasuren i en kjele og varmes sakte på svak varme. Påføres når kaken er avkjølt.
Pyntes med f.eks non stop og seigmenn når glasuren fortsatt er flytende. Da fester pynten seg best.
Jeg strør noen ganger kokos over kaken. Smaker HIMMELSK!!!!!
Lykke til og vel bekomme!

Loading content...