Dette er kaka over alle kaker i min familie. Denne vil både barn og voksne i sine bursdager. Saftig og god.

Ingredienser

Kake:
600g Bremykt
8 egg
540g sukker
3ts vaniljesukker
8ss kakao
600g hvetemel
6ts bakepulver
4dl melk
Glasur:
250g Bremykt
500g melis
4ts vaniljesukker
2 1/2ss kakao
6ss kaffe

Fremgangsmåte

Kaka:
Smelt Bremykt og bland det inn i det tørre. Hell røren over i en stor langpanne med bakepapir.
Stekes ved 170 grader midt i ovnen i ca 50 minutter.
Kaka avkjøles helt i langpanna.
Glasur:
Alt blandes i en kjele. Når alt er flytende og uten klumper helles glasuren over kaka.
Ikke lag glasuren før kaka er helt avkjølt.
Denne oppskriften går fint an å halvere.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!