Deilig, saftig og myk sjokoladekake. Laget som tallkake med rosa smørkrem. Kjempelett alt-oppi-bollen oppskrift.

Ingredienser

Kakebunn:
500 g farin
500 g mel
100 g bremykt
150 g kakao
2 ts natron
2 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
6 egg
3 dl nøytral olje
5 dl kulturmelk
Smørkrem:
300 g bremykt
500 g melis
2 ts vaniljesukker
1 dl fløte
20 dråper rød farge

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Bland lett sammen alt det tørre. Ha i resten og visp til jevn røre.
Stekes i langpanne midt i ovnen.
175 g i ca 30 minutter.
Smørkrem:
Ha alt i en bolle og visp til lett og luftig krem. Ca 6-7 minutter.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!