Enkel og veldig god sjokoladelangpannekake.

Ingredienser

Kakebunn:
3 egg
480 gr sukker
2,5 dl melk
6 ss bakekakao
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
520 gr hvetemel
225 gr Bremykt
Glasur:
200 gr melis
2 ss bakekakao
2 ts vaniljesukker
4 ss smeltet Bremykt
4 ss kald kaffe
Kokosmasse

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt Bremykt og bland alle ingrediensene.
Hell i en smurt, stor langpanne og stek i 20 minutter på 175 grader
Glasur:
Lag sterk kaffe og avkjøl. Bland alle ingrediensene og ha i melis til glasuren tykner.
Glasuren has på når kaken er varm, og strø over kokos.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!