Mokkabiter i langpanneHusets beste sjokoladekake med deilig kaffeglasur

Ingredienser

Sjokoladekake:
4 egg
5 dl sukker
300 g bremykt
3 dl melk
9 dl hvetemel
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao
Krem:
1 pk melis
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 egg
150 g bremykt
3 ss kaffe

Fremgangsmåte

Sjokoladekake:
1. pisk egg og sukker til eggedosis
2. bremykt
3. bland det tørre
4. sikt inn det tørre sammen med bremykt og melk
5. hell røren i en langpanne
Krem:
1. bremykt sammen med melis
2. Ha i et egg
3. ha i vaniljesukker og kaffe pisk sammen til en deilig mokkakrem
Sjokoladekaken stekes på 180 grader i 25-35min avhengig av hvor stor langpanne man bruker. Desto mindre langpanne jo lenger tid i ovnen.
Krem smøres på da kaken er avkjølt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!