En uuutrolig mektig sjokoladekake - men også latterlig god;)

Ingredienser

BUNNER:
5 egg
6.5 dl sukker
3.5 dl melk
300 gr Bremykt steke og bake- smør
6.5 dl mel
En dasj Vaniljesukker
2 ts Bakepulver
2 ss kakao
2 ss oboy (evenutelt mer kakao)
Hakket lys kokesjokolade
Fyll nummer en er hvit-sjokoladefyll. Det lagde jeg av en plate smeltet hvit sjokolade, kremfløte, kremost og melis.
Fyll nummer to er sjokoladefyll - Det lages av en ca 2/3 stratos og kremfløte.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til bunnen, start med å smelte smøret og mikse egg, sukker og smør før du tilsetter de tørre ingrediensene og har i hakket sjokolade. Del røren i to og stek i to omganger i rund form.
Fyllene lages på nesten samme måte; sjokoladen raspes i en bolle, kremfløte kokes opp og tilsettes. Så skal de stå 2-3 timer i kjøleskapet og røres i hver halvtime.
Når de har stått ut tiden er de blitt mye tykkere i konsistensen og er klare til å piskes til kremfyll. Sjokoladefyllet piskes bare slik det er, mens hvit-sjokoladefyllet tilsettes en pakke kremost og ca 1 dl melis mens det piskes.
Kaken monteres så slik;
Tykkeste bunn (stekt minst) nederst - en tykt lag hvit-sjokoladefyll - en av de resterende oppdelte bunnene - et tykt lag sjokoladekrem - den siste bunnen.
Til slutt smeltes mørk sjokolade (min med appelsensmak, men man kan bruke hvordan man vil) og smøres ut over toppen.
Jeg har pyntet med Frukten Physillis, blåbær, hermetiske mandarinbåter og pynteblonder.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!