Dette er ein mørk sjokolade kake, saftig og fin med et lite kick av chili og kaffee i kremen. Passer ypperlig for den som har sansen for litt krydder i livet.

Ingredienser

Kake:
225 g hvetemel
400 g sukker
1 ts natron
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 1/2 dl vann
2 dl kulturmelk
175 g smør
2 egg
2 ts vaniljesukker
2 dl kakaopulver
1 1/2 ts chili paste
Kaffe krem:
Pulver kaffe etter smak (Anbefaler sterk kaffe)
150 g smør
400 g melis
2 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Kake: Veldig enkelt! Bland alle ingredienser i lag i en bolle. Ha i ein langpanne (ca 25 x 35). Stek i 35 min på 180'C og deretter avkjøl.
Krem: For kremen pisker du sammen myk smør med ingrediensene til ein luftig krem. Helst ikkje ha meir en 2 ss ettersom det kan gjøre kremen veldig våt.
Pynt etter smak, bon appitite!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!