Dette er den saftigeste sjokoladekaken du kan tenke deg, med en søt og syrlig bringebærsmørkrem, bedre smakskombinasjon finner du ikke. Pyntet med hvit sjokolade rundt, og blomster på toppen.Dette er en farlig god kake. (Ikke egnet for personer på slanker'n)

Ingredienser

Sjokoladekake:
2 Egg
250 g Sukker
125 g Bremykt Steke og bake
3 dl Kefir
1,5 ts Natron
1 ts Vaniljesukker
3 ss Kakao
100 g Hvetemel
Bringebær smørkrem:
200 g Bremykt steke og bake
500 g Melis
250 g Bringebær
Litt sitronsaft ( smak deg fram )

Fremgangsmåte

1. Smelt bremykt steke og bake, og avkjøl
2.Visp eggedosis luftig ( til det kommer luftbobler ) av egg og sukker.
3. Hell i det smelta smøret i eggedosisen.
4.Sikt inn alt det tørre vekselsvis med kefir til du får en glatt og fin røre.
5. Fyll formen ( 15cm ) 2/3. Det blir litt røre til overs, men du kan også bruke en større form, bare juster steketiden.
6. La stå i ca 35-40 min, på 180 grader ( avhenging av ovn )
7. Pisk romtemperert bremykt steke og bake sammen med melis til du får en fin smørkrem.
8. Ha bringebær i en blender til det blir en purè, ha i litt sitronsaft.
9. Hell purèen oppi smørkremen og bland.
10. Del kaken i 2 og ha smørkrem i midten og dekk kaken med resten av kremen.
11. Smelt hvit sjokolade og ha det i en sprøytepose. Sprøyt ut ringer, streker og kruseduller på aluminiumsfolie og putt i fryseren til det er stivnet, ha det så over på kanten av kaken, gjerne litt høyere enn det kaken er.
12. Pynt med blomster om ønskelig.
13. Nyt,nyt,nyt!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!