Den enkleste, beste og mest saftige sjokoladekaken som passer like så godt til barneselskapet som til 70års feiringen
160gr. Smør
6.2 dl. Kefir
450gr. Sukker
500gr. Hvetemel
2 ts. Natron
4 ts. Kanel
3 bs. Kakao
2 ts. Vaniljesukker
Smelt 160gr. Bremykt Steke og Bake, rør inn Kefir og Sukker.
Tilsett alt det tørre.
Stekes i langpanne på nederste rille, 200grader i ca. 30min.
Glasur:
75gr. Smeltet Bremykt
300gr. Melis
2 ts. Vaniljesukker
1 ss. Kakao
5 ss. Kaffe
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!