Fyldig bunn av mørk sjokolade med hvit sjokoladekrem. Gir en nydelig smak av kinderegg.

Ingredienser

225 g Bremykt steke og bake
2 dl vann
7 ss kakaopulver
550 g sukker
9 egg
9 ts bakepulver
7 ts vaniljesukker
350 g hvetemel
400 g Bremykt steke og bake
200 g lys sjokolade av god kvalitet
2 ts vaniljesukker
600-700 g melis
2-5 ss vann

Fremgangsmåte

1: smelt smøret
2: ta kjelen av platen og rør inn vann, kakaopulver og sukker.
3: skill eggene og visp eggeplommene inn i røren.
4: bland de tørre ingrediensene og visp inn.
5: stivpisk eggehvitene og rør de forsiktig inn i røren til alt er godt blandet.
6: røren kan enten stekes i langpanne eller i springform på 27 cm * 2. Stekes i 20-30 min på 180 grader midt i ovnen.
Glasur:
1: smelt sjokoladen over vannbad.
2: bland smør og halvparten av melisen. Pisk godt. Tilsett vaniljesukker.
3: rør inn den smeltete sjokoladen.
4: tilsett resten av melisen, og tilpass glasuren med kaldt vann. Tilsett litt og litt under pisking slik at glasuren ikke deler seg.
5: dekorer!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!