Denne kan jeg love det at faller i smak hos liten å stor.

Ingredienser

Bunn
2 pakker oreo kjeks
70 g smør
Ismasse
3 dl kremfløte
200 g phildeaphia
1 dl sukker
3 egg
Ca 100 g 0reokjeks
Sjokolademousse fyll
1 pakke lys sjokolademousse
3 dl melk
ca 100 g orokjeks
Topping
2 dl kremfløte
2 ss kakao
2 ss sukker
Oreokjeks
Mørk sjokolade

Fremgangsmåte

Start med bunnen.
Knus kjeksene og bland med smeltet smør. Trykk utover en rund kakeform med 24 cm i diameter.
Lag så iskremfyll.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Pisk fløten stiv. Bland pisket fløte, eggedosis og phildephia.
Hakk oreokjeksene grovt og bland i.
Hell massen over bunnen.
Sett i fryseren i minimum 30 minutter.
Imellomtiden lager du sjokolademoussefyllet.
Pisk sammen sjokolademoussepulveret og kald melk slik pakken sier. Bland med grovhakket oreos og fordel over ismassen.
Sett i fryseren i minimum 3 timer.
La kaken stå på kjøkkenbenken ca 15 minutter før servering.
Ved servering pisker du kremfløten stiv med sukker. Tilsett kakaopulver. Dypp en skje i varmt vann og lag små egg ved hjelp av den varme skjeen. Legg eggene på kaken sammen med oreokjeks og ringle over litt smeltet sjokolade.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!