Bunn
2 pakker oreo kjeks
70 g smør
Ismasse
3 dl kremfløte
200 g phildeaphia
1 dl sukker
3 egg
Ca 100 g 0reokjeks
Sjokolademousse fyll
1 pakke lys sjokolademousse
3 dl melk
ca 100 g orokjeks
Topping
2 dl kremfløte
2 ss kakao
2 ss sukker
Oreokjeks
Mørk sjokolade
Start med bunnen.
Knus kjeksene og bland med smeltet smør. Trykk utover en rund kakeform med 24 cm i diameter.
Lag så iskremfyll.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Pisk fløten stiv. Bland pisket fløte, eggedosis og phildephia.
Hakk oreokjeksene grovt og bland i.
Hell massen over bunnen.
Sett i fryseren i minimum 30 minutter.
Imellomtiden lager du sjokolademoussefyllet.
Pisk sammen sjokolademoussepulveret og kald melk slik pakken sier. Bland med grovhakket oreos og fordel over ismassen.
Sett i fryseren i minimum 3 timer.
La kaken stå på kjøkkenbenken ca 15 minutter før servering.
Ved servering pisker du kremfløten stiv med sukker. Tilsett kakaopulver. Dypp en skje i varmt vann og lag små egg ved hjelp av den varme skjeen. Legg eggene på kaken sammen med oreokjeks og ringle over litt smeltet sjokolade.