Denne sjokoladekaken er proppfull av godsaker, og skikkelig dekadent med masse sjokolade. 100%yummyness!

Ingredienser

Sjokoladekakebunn:
350 g bremykt/smør
4 egg
130 g kakao
4 ts vaniljeekstrakt/essens
250 ml kokende vann
500 g sukker
250 g rømme
1 ts natron
330 g hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
SJOKOLADEFROSTING
400 g mørk sjokolade
350 g bremykt/smør
25 g kakaopulver
100 g melis
1/2 dl kokende vann
I tillegg trenger du ca.2 pk. Oreo-kjeks og 3-4 bananer i tynne skiver.

Fremgangsmåte

Bunn:
1. Kok opp vannet, og hell det over kakaopulveret. Bland godt.
2. Tilsett rømme, og rør det hele godt sammen.
3. Miks smør og sukker hvitt,tilsett eggene-ett i gangen.
4.tilsett kakaoblandingen og miks godt.
6.Sikt sammen mel,natron,salt og bakepulver, og miks videre.
7.Til slutt mikser du inn vaniljeessens/ekstrakt.
8. Kle 3 20 cm kakeformer med bakepapir i bunnen, spray med matfett.
9. Stek på 180 grader i ca. 45-50 minutter. Avkjøl helt.
SJOKOLADEFROSTING:
1. Smelt sjokoladen over vannbad. Sett til siden.
2.Miks smør og melis helt luftig.
3.Bland kakao og vann. Tilsett sjokolade og kakaoblanding.
4. Bland godt inn i smør og melis fluffen.
Montering:
1. Når bunnene er helt avkjølt, skjærer du den jevne.
2. Bre et lag med sjokoladefrosting ,så legger du skivede bananer og et lag med knust Oreo over der igjen.
3.Bre så sjokoladefrosting på hele kaken, og sprøyt pynt slik du ønsker. Bruk gjerne halve Oreos som pynt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!