Verdens absolutt beste Sjokolade langpannekake

Ingredienser

Kake:
4 Egg
6 dl. Sukker
5 ts. Bakepulver
9 dl. Mel
3 dl. Melk
300g Margarin, Smeltet ( Veldig viktig at det er Margarin /m Salt og IKKE Smør)
4 ts. Vaniljesukker
4 ss. Kakao
Glasur:
400g Melis
4 ts. Sukker
2 ss. Kakao
200g Margarin, Smeltet (Veldig viktig at det er Margarin /m Salt og IKKE smør)
Litt Kokos strø til toppen.

Fremgangsmåte

Kake:
1. Pisk sammen Egg og Sukker.
2. Tilsett Kakao, Vaniljesukker, Bakepulver, Mel, smeltet Margarin og Melk, Bland alt sammen.
3. Bakes i midten av ovnen 180 C i 25 Minutter
Glasur:
1. Bland alt sammen med miksmaster og la det vile i ca 30 minutter og miks opp igjen med miksmaster.
2. Smør deretter på kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!