Verdens beste saftige sjokoladekake som toppes med smørkrem som smelter i munn.

Ingredienser

Selve sjokoladekaken:
9 dl sukker
6 egg
12 dl hvetemel
6 ts bakepulver
6 ts vaniljesukker
6 ss kakao
450 gr. margarin/ bremykt kan også brukes uten problem
4,5 dl melk
Smørkrem:
300 gr. margarin
360 gr. melis
6 ts vaniljesukker
3 eggeplommer
(Du kan gjerne bytte ut 1-2 av ts. med vaniljesukker til potetmel i stedet, hvis du ikke ønsker den så søt).

Fremgangsmåte

Selve kaken:
Sukker og egg mikses sammen til eggedosis. Smelt margarinen og tilsett melk. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakaoen. Det tørre skal siktes i litt og litt i eggedosisen, mens du rører med en slikkepott i rundinger og drar slikkepotten med den tynnekanten midt i røren.
Settes på 150 grader midt i ovnen i ca 1,5 time.
Smørkrem:
Bland alle ingrediensene og miks dette i 10-15 minutter. Del opp kremen når den er ferdig etter eget ønske om hvor du vil ha de ulike fargene, og tilsett konditorfarge til de mengdene der det skal være på kaka. HUSK AT KREMEN MÅ STÅ KALDT FREM TIL KAKA ER FERDIG NEDKJØLT.
Når kaka er ferdig og nedkjølt, er den klar til å pyntes.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!