Rocky road brownie – brownie toppet med nøtter, sjokolade og marshmallows er en drømmekake for ekte søtmomser.

Ingredienser

(Ca. 20 porsjoner)
Brownie:
300 g Bremykt Original
300 g mørk kokesjokolade
550 g sukker
6 store egg
4 ½ dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
½ ts salt
150 g valnøtter (grovt hakket)
Bakepapir til steking
Topping:
50 g valnøtter
50 g kokesjokolade
150 g mini marshmallows

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Smelt Bremykt og sjokolade over vannbad. Tilsett sukker, rør inn egg og hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og salt. Ha i valnøtter og rør forsiktig rundt.
Kle en langpanne (18*26 cm) med bakepapir, fordel røra utover. Stek på midterste rille ca. 30 minutter, ta ut kaka. Dryss over med valnøtter, grovhakket sjokolade og til slutt marshmallows. Stek videre 8-10 minutter, eller lengre dersom du ønsker toppingen mer gyllen. Avkjøl.
Tips:
Istedenfor mini marshallows kan man fint bruke store marsmallows som deles i mindre biter.
Server gjerne med en god sjokoladesaus eller salt karamellsaus.
Bakepapiret er lettere å få rett i forma dersom du smører litt romtemperert Bremykt under.