Sjokoladekake med sjokoladekrem og Rosa Vaniljesmørkrem💝 Vakker og god, på et festbord av alle slag.

Ingredienser

Sjokoladekake
6 solegg
500 gram sukker
320 gram hvetemel
3 ss bakekakao
3 Ts bakepulver
3 Ts vaniljesukker
3 dl vann
300 gram Bremykt Original
Sjokoladekrem
120 gram Bremykt Original
4 ss kakao
440 gram melis
1 dl kald espressokaffe
8 Ts vaniljesukker
Rosa Vaniljesmørkrem
300 gram Bremykt Original
500 gram Melis
2 Ts Vaniljeessens
4 ss helmelk
Rosa konditorgelé

Fremgangsmåte

Sjokoladekake
Bland smør og sukker hvitt i kjøkkenmaskin.
Tilfør gradvis de andre ingrediensene.
Tilslutt ha i et egg om gangen.
Blandes godt.
Ha røren i en bakepapirkledd springform ca 27 cm.
Stekes på 175 grader i ca 45 minutter. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig stekt.
Kaken avkjøles og deles i 2.
Sjokoladekrem
Pisk smøret, ha i resten, litt og litt og pisk dette til en fluffy krem.
Fyll kremen på den ene kakedelen og legg den andre på toppen, kaka settes kjølig.
Rosa Vaniljesmørkrem
Melis og Vaniljeessens blandes og smøret smuldres i.
Visp på lav hastighet og ha i melk, litt og litt. Ha i noen dråper av fargegeleen til ønsket farge.
Visp til kremen er luftig.
Kremen has på den avkjølte kaka, i ønsket dekor.
<i>Til min kake dobler jeg den rosa kremen, da det går mye til rosemønsteret.</i>

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!