Verdens beste brownie med god smak av sjokolade, som kan varieres avhengig av kakaomengde og steketid. Kan nytes med både bær og krem!

Ingredienser

- 250 g mørk sjokolade, hakket
- 250 g bremykt
- 5 egg
- 400 g sukker
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 165 grader.
Smelt smøret på lav varme. Ta deretter kasserollen vekk fra varmen og tilsett bitene av mørk sjokolade. Rør forsiktig til sjokoladen er smeltet.
Visp sammen egg og sukker i en bolle med hånd. Hell i sjokoladeblandingen mens du rører forsiktig hele tiden.
Sikt inn hvetemel og bakepulver, og rør til alt er godt blandet.
Finn fram en liten langpanne (ca.25x30cm) og kle den med bakepapir. Hell i røren og jevn den utover.
Kaken stekes midt i ovnen i ca. 35-40 minutter. Kaken skal fortsatt være litt bløt på midten når du tar den ut. Avkjøl kaken.
Nytes sammen med friske bær eller krem.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!