I denne sjokoladekaken brukes mye melkesjokolade freia og Bremykt, som gjør den ekstra god og saftig. Smelter i munn.

Ingredienser

500 g Melkesjokolade Freia
500 g Rørsukker ( 1 pk )
500 g Bremykt. ( 1 pk )
500 g hvetemel
5 dl kokande vann
2 dl H - melk
4 egg
4 ss kakao
4 ts vanikjesukker
4 ts bakepulver
Glasur:
200 g Melkesjokolade freia
1 ss Bremykt

Fremgangsmåte

1: Ha varmt vann, melk, smør Bremykt orginal, Melkesjokolade Freia og brun sukker i en kjele på svak varme. Rør til alt smelter, avkjøl noe.
2: Bland alt det tørre, utenom sukker.
3: Ha det tørre oppi til det våte.
4: pisk mellom hvert egg.
5: Hell røren i en vanlig langpanne og stekes på 175 grader i ca 50 min. Husk å sjekke kaken etter 40 min.
7: Bremykt 1 ss og 200 g melkesjokolade smeltes. Glasuren spres over kaken når kaken er avkjølt.
Tips: steketiden er litt lang, jeg hadde den i ovnen på 175 grader i ca 50 min. Den er ferdig når den virker fast, men fortsatt myk.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!