Mørk sjokoladekake, så saftig at den er som en kakaodrøm.

Ingredienser

225 g Bremykt
2 dl vann
4 dl sukker
1, 5 dl kulturmelk
3 egg
4,5 dl hvetemel
0, 5 ts salt
2 ts bakepulver
6 toppede ss kakao
Glasur
160 gram mørk sjokolade
100 gram Bremykt
250 gram melis
0,75 dl rømme

Fremgangsmåte

1. Bland sammen smeltet Bremykt og vann.
2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
3. Bland eggedosis med Bremykt og vann. Tilsett så kulturmelken.
4. Bland hvetemel, salt, bakepulver og kakao. Sikt det tørre i det våte, og rør til blandingen er uten klumper.
5. Helles i smurt form, og stekes ved 180 grader Celsius i ca 30 minutter.
Når kaken er stekt, kan du ha på sjokoladeglasur etter eget ønske, for eksempel glasuren i denne oppskriften:
Smelt sjokolade i vannbad sammen med Bremykt. Rør deretter i melis og rømme. Fordel på kaken når kaken begynner å bli avkjølt. Pynt som du ønsker, for eksempel med kokos.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!