Den blir veldig luftig og veldig saftig, samtidig som den er enkel å lage og er holdbar lenge
100 g margarin
3 1/2 dl vann
3 ss kakao
5 dl sukker
8 dl hvetemel
1 ts salt (liten)
1 1/2 ts natron
2 dl lettrømme
3 egg
Krem:
1 stor firkløver/melkesjokolade (200g)
1 dl smeltet margarin
1 dl sukker
1 dl fløte
- sett stekeovnen på 180°C
- steketid: 20-30 minutter
1. Smelt margarinen ved svak varme og ha i de øvrige ingrediensene. (Røren må ikke koke.)
2. Hell røren i en godt smurt Langeland og stek kaken midt i ovnen.
3. Avkjøl den
4. Smelt alle ingrediensene til kremen sammen over svak varme.
5. Avkjøl kremen litt og smør utover kaken.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!