Saftig sjokoladekake som passer til alle anledninger. Glasuren er kremet med en smak av kaffe som passer nydelig til sjokoladekaken. Denne kaken rører du sammen på kun ti minutter og blir alltid perfekt.
KAKE
375 g hvetemel
375 g sukker
1/2 l kefir
2 ts natron
1 toppet ss kakao
1 ts kanel
75 g melange
GLASUR
50 g melange
4 ss kruttsterk kaffe
2 ss vaniljesukker
1 ss kakao
1 klype salt
Melis til riktig konsistens
KAKE
1. Bland alt det tørre ÷ natron.
2. Smelt melange.
3. Ta 1 dl kefir og bland med natron.
4. Ha kefir og melange i det tørre.
5. Ha kefir og natron sammen med det andre og rør godt.
6. Ha røra i langpannen (20x30cm).
7. Stek på.175°C i 30 min.
GLASUR
Bland alt sammen til en kremete og myk konsistens.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!