Sara Bernhardt
200 gram mandler (males)
3 1/2 desiliter melis
3 eggehviter (stivpiskede)
1 spiseskje mel (kan sløyfes)
Steketempratur 175 grader i 10-15 minutt
Bremykt krem
75 gram Bremykt romtemperert
100 gram melis
1 teskje vaniljesukker
1-2 eggeplommer
1 spiseskje kakao
Mandlene males,melis og mel løftes inn og til slutt den stivpiskede eggehviten.
Så tegner du en sirkel på et matpapir,jeg bruker bunnen på en 24 cm form
Og så smører du deigen jamt utover i sirkelen
Så inn i ovnen og her må di passe på og ikke steke for lenge for bunnen skal bli seig og god.
Avkjøles
Bremykt kremen røres sammen og smøres oppå bunnen og ned langs sidene
500 gram marsipan kjevles ut og has over bunnen og nå er det blitt en flott kake som du da pynter etter årstiden