Dette er verdens beste sjokoladefondant, alle som smaker den vil ha oppskriften, med god grunn!

Ingredienser

850g lys kokesjokolade
850g bremykt bakesmør
340g mel
340g sukker
17 egg
10ss vaniljesukker
Blir ca. 40 stk.

Fremgangsmåte

Smelt smør og sjokolade sammen. Sukker, mel og vaniljesukker blandes sammen i en bolle, tilsett et og et egg. Vispes sammen. Tilsett så smør og sjokolade.
Fryses ned eller stekes midt i ovnen på 200 grader i 7-10 minutter. (Midterste rille)
(Små muffinsformer 5-7 min)
PS. Ikke stek fondanten før den fryses.
Tines 30 min. på benken før steking.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!