Fløyelsmyk sjokoladefondant med bær.

Ingredienser

4 Egg
120g Sukker
150g Mørk sjokolade
120g Bremykt
90g Hvetemel
Gir ca 6 former avhengig av størrelse på formene.
Vi brukte også stikkelsbær, solbær og rips til pynt.

Fremgangsmåte

1. Varm smør og sukker på lav varme i en kjele
2. Ta kjelen av varmen og tilsett hakket sjokolade mens du rører
3. Bland inn siktet hvetemel
4. Tilsett så ett og ett egg
5. Smør formene med bremykt, og fyll ca 2/3
6. Stekes i 8-10 minutter på 200 grader, til den er stekt på utsiden, med flytende sjokolade i midten
7. Pynt med bær etter ønske

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!