Oppskriften er til en rund form (24 cm)/liten hjerteform.

Ingredienser

120 g brekykt smør
1dl vann
4 ss kakao
1 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 egg
200 g sukker
125 g hvetemel
Smørkrem:
220 g bremykt smør
700 g melis
6 ss kakao
1 ts vaniljesukker
3 ss kaffe

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele.
Bland inn kakao, vaniljesukker og vann.
Avkjøl blandingen noe, og rør inn eggene.
Hell alt over i en bakebolle.
Bland sammen sukker, mel og bakepulver, og rør dette inn i det våte.
Hell i formen.
Stekes på 175 grader i 45 minutter.
Avkjøl på rist.
Del kakebunnen i to deler.
Lag smørkremen ved å mikse alle ingrediensene sammen.
Smør ett lag mellom kakebunnene, og pynt med smørkremen på toppen av kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!