En herlig saftig sjokoladekake , hvor det ser ut som kaken er oppi en krukke ,men krukken er sjokoladekaken. Alt er spiselig

Ingredienser

225 gr bremyk steke smør
400 gr sukker
4 egg
375 gr mel
3 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1.5 ts natron
kakao ( 50-80 gr )
350 ml Cultura
Rund form 25 cm
Temp 175 grader
Tid ca 120 min
Mitt i ovnen
Sjokoladekrem
600 gr melis
200 gr smør bremyk
2 ts vaniljesukker
6 ss kokt kaffe
kakao etter ønsket mengde
Alt blandes med kjøkkenmaskin og piskes i ca 5-10 min til det blir en luftig krem.
Pyntes med Fondant

Fremgangsmåte

Smør og sukker røres hvitt .
Ta oppi et egg av gangen.
Sikt alt det tørre og ta det i vekselsvis med melken (Cultura)
Blandes godt.
Smør formen med smør og legg bakepapir i bunnen og rundt kantene. Litt høyere en formen.
Når kaken er kald skal den deles i to og smøres med sjokoladekrem inni og rundt kaken.
Bland 250 gr sort og 250 gr hvit fondant . evt litt flå farge oppi for å få den riktig fargen.
Fondanten kjevles ut og måles så den går rundt kaken og passer med høyden på kaken.
Rull ut to pølser som du lager hanker av . Disse limes ¨på med spiselig lim.
Tegn mønster på kaken med pensel eller tusj med spiselig farge.
Lag blomster av forskjellige farger og blader av fondant som legges oppå kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!