En liten hemmelig ingrediens gjør sjokoladekaken ekstra saftig.
100 g bremykt
50 g majones
8 dl kulturmelk
4 dl sukker
1 ss natron
10 dl hvetemel
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
Fyll:
400g melis
130 g bremykt
4 ts vaniljesukker
4 ss kaffe
3 ss kakao
Sett stekovn på 200 grader.
Smelt smør
Bland sammen kulturmelk og natron og la det stå litt
Bland alt det tørre i egen bolle
Vend inn smør, majones og kulturmelk
Fordel i langpanne, stek midt i ovnen ca. 30 minutter.
Avkjøl.
Fyll:
Smelt smør
Bland sammen det tørre og tilsett smeltet smør og kaffe
Fordel over den avkjølte kaken og pynt etter eget ønske.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!