Verdens beste sjokoladekake lagd i langpanne. Smelter på tunga, og smaker fortreffelig.

Ingredienser

6 egg
6 dl sukker
Piskes hvitt.
200 gr smelta margarin
6 ts bakepulver
7-8 dl hvetemel
5-6 sp kakao
4 dl melk.
Røres sammen.
Glasur:
200 gr smeltet smør
2 pl lys kokesjokolade
1 pk melis (må prøves frem med mengde, da dette skal være tykt)
1 egg

Fremgangsmåte

Egg og sukker piskes hvitt.
Tilsett margarin, bakepulver og hvetemel mens det røres godt.
La maskinen stå å røre, og tilsett kakao og melk
Fyll opp langpannen.
Denne skal stekes midt i ovnen på 180° i ca 40 min. Kjenn etter med en pinne om den er ferdig.
Glasur:
Smelt 200 gr smør, og la sjokoladen smelte forsiktig sammen med smøret til det er helt mykt.
Tilsett melis. Rør godt, og tilsett mer om den ikke er tykk nok. Det gjør ingen ting om at det er klumper i den, for når du tilsetter egget på slutten, blir glasuren glatt og fin.
Sett til avkjøling
Når kaka er ferdig stekt, la den hvile og avkjøle seg. Når både kaka og glasuren er avkjølt, legg glasuren over kaka.
Pynt slik du ønsker den.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!