Saftig og høy sjokoladekake med forsjellige smaker som passer perfekt sammen ?

Ingredienser

KAKE:
Smør 225gram
Sukker 410gram
Egg 4
Hvetemel 375gram
Vaniljesukker 3ts
Bakepulver 1ts
Bakekakao 30gram
Oboy/nesquick pulver 60gram
Kulturmelk 3,5dl
Oppskrifta passer perfekt til en 25cm springform og steketiden da er 1,20t på 170grader (over og undervarme)
FYLL 1: 'marshmallowfluff-krem'
Philadelphia kremost 550gram Marshmallowfluff 2 bokser
FYLL 2: 'sjokoladeknekk'
Melkesjokolade 200gram
FYLL 3: 'appelsin curd'
Eggeplommer 2stk
Sukker 75gram
Presset appelsinsaft 60gram(fra 1stk appelsin)
Revet skall fra 1 stk appelsin
Smør 50gram
PYNT:
Marshmallow-fondant (kjøpes ferdig 1000gram pakke)

Fremgangsmåte

KAKE:
1) Start med å piske romptemperert smør og sukker hvitt og luftig.
2) Mål opp og ha alle de tørre ingrediensene i en bolle. Bland det godt sammen.
3) Så tilsetter du 1 romtemperert egg i smør/sukker blandingen om gangen. Pisk godt mellom hvert egg.
4) Så skal det tørre siktes i smør/sukker/egg blandingen. Sikt det tørre vekselsvis med kulturmelken, 3-4 ganger.
5) Kle en 25cm springform med bakepapir og hell deigen oppi.
6) Stekes på nederste rist i en forvarmet stekeovn på 170grader i 1t og 20min ca. Sjekk med kakenål om kaken er ferdig.
7) Lirk forsiktig ut bakepapiret, og så snur du kaken opp/ned på rist med engang. Jeg legger et bakepapir oppå risten så ikke kaken fester seg. La forma sitte på i 5-10 min før du løfter den forsiktig av. La den avkjøles helt før du begynner å skjære i den. Det tar ganske lang tid, så er smart å lage den dagen før du fyller den.
FYLL 1:
Rør godt sammen kremosten og fluffen til en jevn glasur.
FYLL 2:
1) Dekk bunnen i en 25cm springform med bakepapir.
2) Smelt så sjokoladen over vannbad og smør så et tynt lag i springforma med den.
3) Ha så i kjøleskapet til det stivner.
FYLL 3:
1) Ha eggeplommene, sukker, appelsinsaften og appelsinskallet i en metalskål.
2) Ha skålen over vannbad under stadig omrøring til blandingen tykner
3) Ta pannen av platen og ha så smør i biter og rør inn litt etter litt.
4) Sett i kjøleskapet til den er avkjølt, gjerne til neste dag.
--------------------------------------------
1) Skjær opp kaka sånt at det blir 4 deler.
2) Legg den første på ett kakefat og smør så på marshmallowfluff-krem.
3) Legg neste del oppå og smør så på appelsin-curden.
4) Legg på sjokoladeknekket
5) Legg så på kakedel nr. 3 og smør på marshmallowfluff-krem.
6) Legg på kakedel nr. 4.
7) Smør så inn kaken med resten av marshmallowfluff-kremen sånt at du kan trekke den med marshmallow-fondant (pyntingen)
8) Pynt så kaken med resten av marshmallow-fondanten som du vil.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!