Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

150 g Bremykt
3 dl brunt sukker
1 dl kveitemjøl
1 1/2 dl fullkorn kveitemjøl
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
3 ss kakaopulver
3 egg
1 dl varmt vatn
melis til pynt
friske bær

Fremgangsmåte

1. Smelt Bremykt og avkjøl det.
2. Bland saman alt det tørre.
3. Tilset smøret.
4. Ha i eitt egg om senn.
5. Rør inn det varme vatnet til slutt.
6. Hell røra i bakepapirkledd springform, ca 23 cm.
7. Steik kaka midt i omnen, ca 40 minutt, ved 175 grader C.
8. Avkjøl kaka.
9. Dryss gjerne over litt melis, før servering.
10. Pynt kaka med friske bær.
11. Server gjerne friske bær attåt også.

Loading content...