veldig luftig,svampete,kjempegod,
300gr.bremykt, 5 dl sukker, 6 egg, 7 1/5 dl mel, 3 toppede ts. bakepulver, 2 toppede ss.vaniljesukker, 9 toppede ss.oboy, 3 1/2 dl.melk.
sjokoladeglasur
150 gr.mykt bremykt, 250 gr.melis, 5 toppede ss.oboy, 1 toppet ts.vaniljesukker, 1 egg
Rør bremykr og sukker hvitt, bland inn melet, bakepulver, oboy, vaniljesukker og alle eggene og
melken. Rør godt sammen og ha deigen i en langpanne.
stekes på nederste rille ved 175 grader i 45 - 50 min.
når kaken er kald smøres den med sjokoladeglasuren og dryss kakestrø over.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!