Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Til krem:
200 gram sukker
6 dl fløte
Til bunnen:
150 gram sukker
5 egg
100 gram hvetemel
50 gram kakaopulver
1 ts vaniljesukker
1/4 ts ingefær
1 ss bremykt til smøring
Tropisk juice til dynking

Fremgangsmåte

Krem lages kvelden i forveien. Smelt sukker og rør inn fløten litt etter litt. La stå i kjøleskap til dagen etter.
Til bunnen lages eggedosis, før resten av ingrediensene blandes inn med mixmasteren på minimum hastighet (så forsiktig som mulig).
Smør en 24 cm springform med bremykt. Stek så ved 140 grader i ca 45 min.
Mens kaken avkjøles pisker du krem av fløteblandingen. Del så bunnen i to eller tre deler, og fyll med kremen. Dynk gjerne bunnen med tropisk juice.
Pynt kaken med friske bær og server!

Loading content...