Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Sjokoladekake:
6 egg
6 dl sukker
400 g melk
300 g Bremykt
450 g mel
55 g kakao
30 g bakepulver
30 g vaniljesukker
Kinderkrem (lag dobbel porsjon om du liker mye krem):
200 g smør
1 boks melis
2 ts vaniljesukker
5-6 ss melk

Fremgangsmåte

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Smelt smøret i en kjele og tilsett melken. Bland alle tørre ingredienser i eggedosisen. Tilsett så det våte og miks godt sammen røren.
Kaken fordeler du og steker i to runde former på 24 og 18 cm til å ha oppå hverandre og steker i 30-35 minutter på 180 grader. Så deler du hver av kakene i to og smører kinderkrem inni og utenpå kaka. Pynt med det du vil dirkete på den hvite kremen eller bruk sukkerfondant til å trekke kaken også pynte den!

Loading content...