En nydelig saftig kake med Kvikklunsj og sjokoladefrosting for deg som elsker sjokolade og vil overraske med noe ekstra ekstra godt.

Ingredienser

(24 porsjoner)
Kakebunner:
350 g Bremykt Original, litt romtemperert
450 g sukker
100 g bakekakao
4 egg
280 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts natron
2 ½ dl Hel melk
2 dl kald kaffe
2 ts vaniljeekstrakt
2 kvikklunsj
Hvit sjokoladefrosting:
350 g Bremykt Original, litt romtemperert
300 g hvit sjokolade
Ca. 6 dl melis
1 vaniljestang, frøene av
Sjokoladeglasur:
75 g Bremykt Original, smeltet
2 ss kakao
2-3 ss sterk kaffe
1 ½ ts vaniljesukker
Ca. 150 g melis
Pynt:
1 Kvikklunsj
Litt farget påskegodt eller sjokolade
Litt smeltet Bremykt Original til smøring av springformer.

Fremgangsmåte

Kakebunner:
Sett stekeovnen på 180 °C. Legg bakepapir i bunnen av to springformer (ca. 20 cm) og smør godt.
Pisk smør og sukker luftig og hvitt. Tilsett ett og ett egg, pisk mellom hver gang. Tilsett de tørre ingrediensene vekselsvis med melk og kaffe, tilsett vaniljeekstrakt og bland godt sammen. Hakk sjokolade grovt, vend inn i røra til slutt. Fordel røra på formene og stek på midterste rille ca. 40 minutter. Bruk en kakepinne for å sjekke om kakene er ferdige. Avkjøl.
Hvit sjokoladefrosting:
Visp sammen smør, melis og vaniljefrø til du har en luftig krem. Smelt sjokoladen på svak varme over vannbad og ha i. Visp videre i et par minutter til du har en luftig krem. Sett kremen kjølig 5-10 minutter.
Del hver kakebunn i to og bre et tynt lag med frosting mellom alle laga, avslutt med et tynt lag frosting rundt kaka. Sett kaka kjølig mens du lager glasur.
Glasur:
Bland sammen ingrediensen til glasuren, spe med melis til passe konsistens.
Ha litt og litt sjokoladeglasur fra midten av kaka, slik at det renner litt utover kantene. Det er ikke sikkert at du trenger all glasuren.
Pynt:
Del kvikklunsj på langs i litt tynne skiver og legg det midt på kaka som et rede. Fyll med sjokolade eller godteri etter ønske. Evt. kan du lage rede først og ha glasur på etterpå.
Tips:
Bremykt blir fort myk i romtemperatur, så ta den ut av kjøleskapet kort tid før du skal lage frostingen, så smørkremen ikke blir rennende. Sjokoladen skal være lunken og litt tykk før du tilsetter den.