Verdens beste sjokolade kake med smør krem fyll og garnache.

Ingredienser

Til 10-12 personer, 2x 23 cm runde kake former
6dl hvetemel
4dl sukker
225grms smør
3 egg
2ts natron
1ts bakepulver
1.8dl kakao pulver
2 dl vann
0.7dl hel melk
1ts kafe pulver
1ts vanilje essens
1ts rom
Til krem og glasur;
300g smør
500g melis
150g koke sjokolade
2ss melk
2ss karamell smak.

Fremgangsmåte

1) varm opp vann, melk og kafe i en kjele. Ikke kok!
2) Pisk sukker og smør sammen
3) Tilsett egg i smør blandingen og rør
4) Ha det tørre i blandingen vekselsvis med kafeblandingen
5) Tilsett vanilje essensen og rom
6) Rør deigen jevn.
7) Del deigen i 2x23 cm runde former.
8) Stek kaken midt i ovnen ved 175 celsius i 30-35 minutter.
9) Avkjøl kaken i formen i 10 minutter.
10) Hvelv kaken ut av formen og la den avkjøles på rist.
11) Bland sammen alle ingredienser til fyll og smør krem og smør den mellom de kakene som settes sammen som en kake og også over hele kaken

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!