Det er en enkel og god sjokoladekake som bare smelter i munnen, kremen får du aldri nok av, siden den er så god.
Kakebunn:
5 egg
250 g sukker
150 g Bremykt
40 g bake kakao
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts vanilje sukker
Sjokoladekrem:
4 egg
2 dl kremfløte
150 g sukker
250 g Bremykt
200 g mørk sjokolade
2 ts vaniljesukker
2 ts Nescafé kaffe ( røres i 4 ss kokene vann og avkjøles)
Kakebunn:
1. Visp egg og sukker til eggedosis bruk helst en kjøkkenmaskin.
2. Smelt Bremykt i mikrobølgeovn og hell i eggedosisen.
3. Bland det forsiktig inn i eggedosisen og tilsett til slutt inn siktet hvetemel, bakepulver, natron, bakekakao og vaniljesukker.
4. Ha røren i en smurt form, bruker Wilton sin høy form 22cm i diameter.
5. Sett kaken i forvarmet ovn og stek i ca. 30 - 40 minutter.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Sjokoladekrem:
1.Hent en kjele. Pisk sammen egg, kremfløte og sukker før godt før du setter på varmen.
2. Blandingen varmes opp til den blir tykk. Slå av komfyren.
3. Bland inn Bremykt og sjokolade, rør til du får alt smeltet sammen og ha i vaniljesukker.
4. Blandingen skal avkjøles i ca 8 timer, til den er helt kald og stiv.
5. Når blandingen er avkjølt ha i kaffeblandingen og bruk en slikkepott og bland sammen.
6. Del kakebunnen i ca 4 deler og dynk med melk.
Bruk gjerne springform uten bunn for å sette opp kaken. Enklere å bygge den opp.
Bruk revet/raspet sjokolade til å pynte sidene og midten av kaken. Pynt hjerne med Wilton tip 1M rosetter rundt på kaken.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!