Sjokoldekake med verdens beste sjokoladekrem. Akkurat som du får kjøpt hos bakeren.

Ingredienser

Kake :
4 egg
2,5 dl sukker
2,5 dl mel
125 g Bremykt (romtemperert)
1 dl melk
2 ss kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Sjokoladesmørkrem :
200 g smør (romtemperert)
600 g melis
1-2 ts vaniljesukker
6 ss kaffe
3 ss kakao

Fremgangsmåte

1. Varm ovnen til 180 grader. Kle en springform på 24 centimeter med bakepapir.
2. Pisk smør og sukker mykt og luftig. Pisk godt og pass på at sukkeret blir ordentlig blandet med smøret. Tilsett ett og ett egg om gangen og pisk ca 2.min mellom hvert egg. Tilsett alt det tørre og melken. Rør alt godt sammen forsiktig.
3. Fordel røren i formen og stek kaken midt i ovnen. Stek kaken i ca 30-40 min avhengig av ovnen din. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig. Hvis du ikke har en kakepinne kan du også bruke en kniv eller tannpirker. Avkjøl kaken godt !
4. Miks sammen alle ingrediensene til smørkremen unntatt kaffen. Miks til det blir en fin og myk krem. Tilsett kaffen til slutt og miks videre til alt er godt blandet. Det er viktig at smøret et mykt for å få et fint resultalt.
5. Del kaken i lag og fordel kremen i hvert lag. Gjerne med en sprøytepose for å få en rett kake og like mye krem i hvert lag. Du kan ha bringebær mellom hver lag, det passer perfekt med kaffesmaken. Pynt kaken etter ønske. Vel bekomme

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!