Verdens nydeligste sjokoladekake med fløyelsmyk sjokoladekrem og søte jordbær.

Ingredienser

125 g bremykt steke og bake
250 g sukker
2 egg
250 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesuker
2 1/2 dl melk
fyll:
2,5 dl kremfløte
100 g kokesjokolade
1 ss melis
smørkrem:
300 g melis
100 g mykt bremykt smør
2 ts vaniljesukker
3 ss melk
3 ss bakekakao
pynt:
friske jordbær til å dekke kaken

Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker hvitt og porøst.
2. Rør så inn ett egg om gangen.
3. Bland sammen de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren vekselsvis med melken.
4. Rør lett sammen.
5.Hell kakerøren i en 24 cm springform og stek den på nedreste rille i ovnen på 160 grader i 40-45 min.
6. Avkjøl kaken og del den i to når den er avkjølt.
7. Smelt kokesjokoladen over et vannbad.
8. Pisk krem av fløte og melis, og vend inn avkjølt, smeltet sjokolade.
9. Bre kremen utover en av kakebunnene og legg den andre over.
10. Lag smørkrem ved å vispe sammen mykt smør og melis og vaniljesukker.
11. Visp så inn kakaoen og melken og dekk kaken med smørkremen. Smørkremen egner seg fint til å sprøyte ut forskjellige mønstre med. Kaken på bildet er dekket med smørkrem som er flettet som en kurv.
12. Dekk kaken med søte, ferske jordbær
13. Nyt kaken!!!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!