Denne sjokoladekaken er enkel å lage, med få ingredienser og smaken er helt fantastisk! En sjokoladekake som alle i hjemmet kan forelske seg i, og et lite pluss! Den er like god selv om du har fryst den!

Ingredienser

Kakebunn:
300g Melange
3 1/2 dl vann
6 ss kakaopulver
3 stk egg
1 beger lettrømme
2 Ts natron
4 dl sukker
1 Ts salt
7 dl hvetemel
Glasur:
200g Melange
5 dl melis
6 ss kakao
4 ss kaffe

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte kakebunn:
1. Sett ovnen på 180g med over/undervarme
2. Smelt smøret
3. Bland sammen alle tørrvarer
4. Bland så i smøret og eggene
5. Rør til en jevn klumpe fri røre (kan godt bruke miksmaster)
6. Smør en liten langpanne (ca 25x35 cm)
Kle pannen med bakepapir
Hell i røren og stek på nederste rille i cirka 35 minutter (sjekk gjerne med en pinne)
7. Avkjøl
Fremgangsmåte glasur:
1. Bland romtemperert smør med tørrvarene og la glasuren stå i romtemperatur til påføring på kaken.
2. Pynt med valgfri strøssel!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!