Sjokolademousse-kake!
Kremfløte 2dl
Kakao 6ss
Gelatin 4ts
Melis 50g
Til kake løkk :
10g med melis
3ss med kakao (100%)
3ts Bremykt smør
Jordbær til pynt og marsipan biter.
Pisk kremfløte og tilsett kakao og gelatin. Vend inn melis og rør til en jevn konsistens med en stavmikser. Gelatin bør smeltet i lunkent vann før bruk.
Frys i 1 time i kjøleskapet.Lag en kake glasur
av smør og kakao og melis. Avkjøl glasuren før bruk. Fordel forsiktig over mousse kake. Pynt med jordbær.
Enkelt, god på smak!
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!