Enkel og mektig snickerskake med deilig, sprø bunn.

Ingredienser

8 dl corn flakes
2 dl lys sirup
1 glass peanøttsmør
400g kokesjokolade/melkesjokolade

Fremgangsmåte

1. Ha sirup og peanøttsmør i en kjele, og smelt dette sammen på middels varme under omrøring.
2. Hell i corn flakes og bland godt sammen.
3. Hell røren i en rund bakepapirkledd kakeform eller langpanne og sett i kjøleskap til det har stivnet.
4. Smelt sjokoladen over vannbad når bunnen er stivnet, og fordel den smeltede sjokoladen jevnt over bunnen.
5. Sett kaken inn igjen i kjøleskap, og la den gjerne stå over natten, eller til sjokoladen har stivnet dersom den lages samme dag som den skal serveres.
6. Enjoy :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!