Den er bare fantastisk på både smak og holdbarhet😊

Ingredienser

300 GR Melange
3,5 dl vann
1 stor stratosplate
7 dl sukker
8 dl hvetemel
1 Ts salt
3 egg
1 boks lettrømme
2 Ts natron
Kremen:
200 GR Stratos sjokolade
1 kopp smeltet Melange (1,5 dl)
1 kopp sukker
1 kopp fløte.

Fremgangsmåte

Bunnen: ta vann,smør og sjokolade i en stor gryte. Smelt på svak varme
Tas av plata,røres med visp. Rør inn sukker, 1 og 1 egg
Ha i det tørre og rømme til slutt.
Langpanne midt i ovnen i 25 min.180 grader
Kremen: 200gr Stratos sjokolade
1 kopp smeltet Melange (1,5dl)
1 kopp sukker
1 kopp fløte kokes i 2-5 min. Avkjøl i kjøleskap ,rør av og til. Ha så kremen på avkjølt bunn😊

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!