Saftig, lett og lage

Ingredienser

400 g smør
4,5 dl vann
8 ss kakaopulver
9dl sukker
1 beger lett rømme
2 ts natron
8 dl mel
4 egg
1ts salt
Glasur:
100 g smør
4 ss kakaopulver
6ss melk
1 ts vaniljesukker
300 g melis

Fremgangsmåte

Varm vann, smør og kakaopulver. Når det er varmt Hell litt og litt sukker så sukkeret oppløses.
Bland resten av innholdet sammen med smør blandingen.
Hell røra i langpanne med bakepapir.
Stek kaka på 190 grader i 30 til 40 min.
Glasur:
Varm smør, melk, kakao, vaniljesukker på svak varme i mens du rører hele tiden. Hell oppi melis. Og hell hele greia på kaka. Pynt!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!