Dette er verdens beste brownie og derfor også naturlig nok en kaloribombe..! Den er like perfekt til spesielle anledninger som til å fôre søttanna i et svakt øyeblikk. Den holder seg kjempegodt i kjøkeskapet, men kan også trygt fryses ned i passe porsjoner da den er relativt mektig.

Ingredienser

600 g. 70% sjokolade
600 g. smør
10 dl. farin
12 egg
2 ts. salt
8 dl. hvetemel
8 ts. vaniljesukker
6 dl. valnøtter

Fremgangsmåte

1. Smelt smør på svak varme.
2. Smelt sjokoladen i smøret, fortsatt på lav varme.
3. Pisk eggene sammen.
4. Hell eggene i sjokoladeblsndingen under omrøring.
5. Bland de tørre ingrediensene og sikt dem inn i røren.
6. Grovhakk valnøtter og ha disse i røren til slutt.
7. Hell røren i bakepapirkledd langpanne.
8. Stek på 175 grader i ca. 35 min.
9. Avkjøl kaken og la den helst stå i kjøleskap til dagen etter før den deles opp i passe stykker.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!