(Ingrediensene gir 4 porsjoner)
800 gram kveitefilet, uten skinn
7-800 gram delikatessepoteter / små kokefaste
1 beger Seterrømme
2 ts dijonsennep
1 ts flaksalt
100 gram fersk spinat
Bremykt
Olivenolje
Sort pepper
Vask potetene og legg dem hele på et steikebrett. Ha på olivenolje, og et par gode klyper flaksalt. Stek i ovnen med varmluft på 200 grader i 15-20 minutter.
Ha Seterrømme i en liten kasserolle, ha på dijonsennep og en liten klype flaksalt. Kok opp, rør lett.
Kok opp 2 dl vann og en klype salt i en kasserolle med lokk. Ha i all spinaten og legg lokket på. Damp i 2 minutter, sil av vannet.
Krydre fiskestykkene rikelig med sort pepper og flaksalt på begge sider. Ha Bremykt i en varm panne, bruk medium-høy varme. Stek fiskestykkene i cirka 2 minutter, til de har fått en fin og gyllen stekeskorpe. Vend og stek cirka 45 sekunder på den andre siden. Legg fiskestykkene over på et fat slik at de får hvile og ikke ettersteker i pannen.
Anrett med delikatessepoteter og fisk oppå. Hell saus rundt og ha noen spinatblader på toppen av sausen, rundt tallerkenen. Og, voilà - hele familien har et herlig fiskemåltid!
Som medlem av Bakeklubben får du inspirasjon rett i innboksen!
Bakeklubbens nyhetsbrev gir deg spennende oppskrifter, smarte baketips og invitasjon til å delta i konkurranser med flotte premier.